Bądźmy w kontakcie!

Chcesz wiedzieć o wszystkich naszych wydarzeniach, spotkaniach, działaniach i planach? Zostaw nam kontakt do siebie!

Katalizator Innowacji Społecznych - tworzymy sieć innowatorek i innowatorów społecznych.

SKONTAKTUJ SIĘ PRZEZ FORMULARZ:

Klauzula informacyjna dotycząca zgody na otrzymywanie informacji na temat działań realizowanych w ramach projektu „Katalizator innowacji społecznych”.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych na potrzeby związane z wysyłką drogą elektroniczną informacji o działaniach podejmowanych przez Fundację Inicjatyw Społeczno-Ekonomicznych, w tym w ramach projektu „Katalizator innowacji społecznych”, zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu tych danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej: RODO). Administratorem danych osobowych jest Fundacja Inicjatyw Społeczno-Ekonomicznych z siedzibą w Warszawie (00-042), ul. Nowy Świat 49 lok. 201. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest zgoda (art. 6 ust. 1 lit. a RODO), która może zostać wycofana w każdym momencie, ale jej wycofanie nie wpłynie na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano przed tym wycofaniem. Celem przetwarzania danych osobowych jest przekazanie informacji o działaniach nonprofit realizowanych przez Fundację Inicjatyw Społeczno-Ekonomicznych w ramach projektu „Katalizator innowacji społecznych”. Dane będą przechowywane w systemie mailingowym Fundacji Inicjatyw Społeczno-Ekonomicznych, planowany termin usunięcia Pani/Pana danych – po wycofaniu przez Panią/Pana zgody, lub po zaprzestaniu wysyłki newslettera przez Administratora. W związku z wykorzystaniem platformy Microsoft Office365 dane mogą być przetwarzane z wykorzystaniem serwerów znajdujących się poza obszarem UE. Dane (w postacie: imienia, nazwiska, adresu e-mail i afiliacji) będą powierzane do przetwarzania Partnerowi Projektu – Fundacji Stocznia (ul. Plac Zamkowy 10, Warszawa, KRS 0000324413) oraz podmiotom zapewniającym obsługę informatyczną Fundacji Stocznia na podstawie umów zobowiązujących je do zagwarantowania odpowiedniej ochrony danych osobowych. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, a osoby, których dane dotyczą, mają prawo do dostępu do nich, sprostowania, usunięcia danych, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia danych oraz cofnięcia zgody na ich przetwarzanie. Chęć skorzystania z tych praw prosimy kierować na adres fise@fise.org.pl, +48 574 179 081. W przypadku podejrzenia naruszenia praw można złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.